Kom genieten in Lavaud Rouge
 
 

een thuis voor kunstenaars en lijfgenieters

In de buik van Frankrijk, zo’n 250 km onder Parijs, midden in een zacht glooiend hagenland met groene weiden en machtige eiken, le Bocage Bourbonnais, bevindt zich onze ‘rode vallei’. Lavaud Rouge is een domein van 14 ha met vierkantshoeve, wondermooie uitzichten en een horizon die laat dromen. De naam Lavaud Rouge is ontleend aan de rode kleur van de aarde.

In de grote schuur bouwden wij een kunstenaarsatelier: een open ruimte van 140 m² voor creatie en cursussen dans, theater, muziek, lichaamswerk en meer.
Een oude stal is omgebouwd tot maison d’amis met heel authentiek karakter, als verblijf voor cursisten of bezoekers. Naturistisch leven is er mogelijk.
Onze droom: een ontmoetings- en werkplaats voor kunstenaars en lijfgenieters midden in een landelijke omgeving, waar vrede, ruimte en tijd de inspiratie laten bloeien.

Ben je danser, theatermaker, muzikant en heb je zin in een artistieke retraite? Contacteer ons, misschien nodige we je uit voor een verblijf als 'artist in residence'.

Wil je meer weten over ons en ons project, wil je meewerken of ons bezoeken? Van 15 juni tot 15 september ben je welkom!
Meer info vind je hier: www.lavaud-rouge.net

Vanwege de Corona crisis zijn al onze zomeractiviteiten voor 2020 afgelast.

 

zomer @ Lavaud Rouge, ons aanbod

Maghrebdansweek

Ontdek gedurende 5 dagen de heerlijk aardende, repetitieve en hartverwarmende dansen uit Marokko, Algerië en Tunesië en ontmoet andere vrouwen in echte samen-dans!
Welkom voor een verrijkende dansreis!

€ 285 (15 lesuren, lunch, warme en koude drank, verblijf ter plaatse)
vroegboekprijs: € 250 (tot 1 mei)

flyer: klik hier

 

Buikdansweek

Laat je gedurende 5 dagen onderdompelen in traditionele, klassieke en populaire Egyptische buikdans. Verdiep zowel je techniek als je stijlkennis, verbreed zowel je choreografie-expressie als je improvisatie-talent!
Welkom in onze niet te missen buikdansweek!

€ 285 (15 lesuren, lunch, warme en koude drank, verblijf ter plaatse)
vroegboekprijs: € 250 (tot 1 mei)

flyer: klik hier

 

zomer @ Lavaud Rouge, jouw keuze

Naast ons eigen aanbod van activiteiten kan je ook terecht voor een artistieke vakantie op jouw moment, met jouw groep(je). In overleg bepalen we tijdstip, duur, programma & prijs van jouw verblijf.

Dans- & beweegvakantie op maat

Zin in een dansende vakantie op jouw maat in een inspirerende omgeving?
Stel je eigen programma en je groep samen, en kom genieten op jouw moment!

Wij bieden jou: lessen buikdans en Maghrebdans, lessen Energy & Flow dans, lessen eros & grace, regie: het toonbaar maken van jouw dans, foto-shoots.

flyer: klik hier

 

Artistieke begeleiding op maat

Werk je eigen podiumcreatie (theater/dans/muziek) uit in een inspirerende omgeving! Een ervaren regisseur/scenograaf, en een uitgeruste kunstruimte (licht & klank) staan voor je klaar.

flyer: klik hier


 
 
poetry in motion / poëzie in beweging
 
home | ©2006 Philip Demeester & Amana Dance Theatre