Workshops
 
 

 

workshops in Mortsel

Omwille van Corona veiligheid is het les- en inschrijvingssysteem systeem aangepast.
Voortaan worden de prijzen uitgedrukt in credits; 1 les-credit kost € 11

Voorlopig zijn er geen workshops gepland.

 

inschrijven

Omwille van Corona-veiligheid hanteren wij een strikt inschrijvingssysteem.

Vooraf inschrijven én betalen is verplicht.

  • Betalingen kunnen enkel per overschrijving: BE39 9799 8185 4819 van A2O vzw
    Een credit kost € 11 en je kan er 1 lesuur mee betalen (buikdans, maghrebdans, online-buikdans en energie-dans). Vooraf ‘koop’ je een aantal credits, die vrij te besteden zijn aan lessen naar keuze. Ongebruikte credits bij het einde van de reeks kunnen worden doorgeschoven naar een volgende reeks of terugbetaald. Je betaalt dus enkel voor effectief gevolgde lessen.

  • Stuur een e-mail naar a@buikdans.net met je naam, het aantal credits dat je hebt aangeschaft en je gegevens voor contact-tracing (adres & telefoon), ten laatste 1 dag voor de les of reeks. Je kan kiezen uit twee systemen, die je dan strikt moet volgen:
    • actieve aanmelding: je meldt je voor elke les afzonderlijk en vooraf aan.
    • actieve afmelding: je meldt je vooraf éénmaal aan voor een hele reeks (en dus niet meer voor elke les afzonderlijk). Als je toch niet naar één van de lessen uit de reeks kan komen, moet je je actief en vooraf afmelden. Meld je je niet af, dan wordt de les toch van je les-krediet afgetrokken, en zijn wij verplicht om bij een eventuele contact-tracing je naam op te geven.

Corona maatregelen
Het is niet toegelaten naar de les te komen indien ij of iemand in je naaste omgeving Covid symptomen heeftt. Algemene voorzorgsmaatregelen: handhygiëne en afstand houden. Er is mondmaskerplicht in het gebouw van deFeniks, maar tijdens de les zelf mag het mondmasker uit.
Een gedetailleerd draaiboek met richtlijnen voor de veiligheid en een model inschrijvingsmail vind je hier. Door je in te schrijven verklaar je je akkoord met het draaiboek en engageer je je om de richtlijnen en instructies van de lesgever nauwkeurig na te leven. Samen houden we het gezond.

.

 
 
between body and soul blossoms the joy of dancing / tussen ziel en lijf groeit het dansgenot
 
home | ©2006 Philip Demeester & Amana Dance Theatre